PR electronics
Udsmykning af virksomhed – VIP mødelokale
PR electronics udtaler:
PR electronics indvier nu vores nye 3300 kvadratmeter store tilbygning til hovedkvarteret i Rønde. Tilbygningen giver plads til ca. 50 nye medarbejdere og er et udtryk for, at PR electronics bevarer den højteknologiske produktion i Danmark frem for at outsource til Fjernøsten eller Østeuropa. Derved er virksomheden et eksempel på, at fortsat dansk produktion godt kan være en del af en succesfuld vækststrategi. Den nye tilbygning er den femte udvidelse af hovedkvarteret siden virksomheden flyttede til Rønde i 1982. Bygningen rummer alt fra produktion, konfiguration, testafdeling og lagre til nye mødefaciliteter, auditorium samt oplæringsfaciliteter.

By Catfish har i tæt dialog med PR electronics og arkitekfirmaet Formsprog, som har stået for indretningen af virksomheden, skabt en omfattende udsmykning af virksomheden. By Catfish arbejder med nye udsmykningsopgaver til PR electronics, så der er flere på vej.


Til PR electronics VIP mødelokale har By Catfish designet en udsmykning på canvas der er over 6 meter lang og 160 cm høj. Opgaven er specialfremstillet. Rammerne, som lærredet er spændt op på er sammensat af 4 rammer. På væggen er der monteret lyddæmpende plader, skjult af det store canvas. Under mødebordet ligger et lækkert tæppe med mit design på, som vi har fået fremstilllet i et enkelt eksemplar hos Egetæpper. Farverne til dekorationerne i VIP mødelokalet er nøje udvalgt i forhold til bygningens farver og PR electronics logofarve.
Back to Top