Hej! Mit navn er Pia Rolschau Hansen, jeg er solo-selvstændig og har været det siden slutningen af 2009. Jeg bruger grafisk design til at skabe identitet i rum via wayfinding og vægudsmykninger.
ByCatfish designer primært rum for virksomheder, uddannelses- og sundhedsområdet. Når vægudsmykningerne er skabt til og integreret i rummet kan de langt mere end at forskønne og give liv til rummet. 

Et inspirerende arbejdsmiljø med en stærk identitet
. Det er en enkel og effektfuld måde at forstærke virksomhedens identitet, et godt førstehåndsindtryk, et bedre arbejdsmiljø og giver os noget at snakke om og mødes omkring.
Udsmykning kan hjælpe os til at navigere rundt i en bygning, afskærme store glaspartier til arbejdspladser og mødelokaler med designs i folier eller forbedre akustikken eller skabe et WOW-øjeblik. På den måde skaber man både en stærk visuel identitet og et inspirerende arbejdsmiljø. For mange af mine kunder er det et stort plus at udsmykningerne kan reproduceres.

ByCatfish hjælper dig igennem processen fra moodboard, idé, tilbud fra leverandører, rådgivning i materialer, designoplæg, trykfiler og projektstyrer fra start til slut.
Back to Top