By Catfish bevæger sig i spændingsfeltet mellem strategisk design og over mod kunsten ved brug af grafiske stilarter og kunstretninger. Jeg designer udsmykninger, wayshowing og elementer i rum, der bevidst signalerer de budskaber, vi sammen har fundet frem til. Det kan være strategisk brug af væggene til at skabe branding eller at skabe et tema i rummet

Hej! Mit navn er Pia Rolschau Hansen, jeg er solo-selvstændig og har været det siden slutningen af 2009. Jeg har fundet en vidunderlig niche indenfor grafisk rumdesign - primært unika designs. Mit designer/-firmanavn er By Catfish. By Catfish designer primært rum for virksomheder, uddannelses- og sundhedsområdet. Når vægudsmykningerne er skabt til og integreret i rummet kan de langt mere end at forskønne og give liv til rummet. 

Et inspirerende arbejdsmiljø med en stærk identitet
. Det er en enkel og effektfuld måde at forstærke virksomhedens identitet, et godt førstehåndsindtryk, et bedre arbejdsmiljø og giver os noget at snakke om og mødes omkring. Udsmykning kan hjælpe os til at navigere rundt i en bygning, afskærme store glaspartier til arbejdspladser og mødelokaler med designs i folier, forbedre akustikken med akustikbilleder eller specialdesignede tæpper. På den måde skaber man både en stærk visuel identitet og et inspirerende arbejdsmiljø. For mange af vores kunder har det også været et plus at udsmykningerne kan reproduceres.

By Catfish designer
By Catfish rådgiver i materialer
By Catfish projektstyrer fra start til slut
By Catfish leverer

Udgivelser
By Catfish har 2 projekter med i den internationale inspirationsbog om kunstnerisk vægudsmykning: 
"Art on the Wall" udgivet af Dopress Books, 2014
ISBN: 978-1-908175-47-2
www.cypi.co.uk
Kan også købes på www.saxo.dk


Back to Top