I februar 2015 sker der noget spændende hos NRGi Administration på Duesager 22 i Skejby. Indtil nu er det hemmeligt! Vi har monteret banneret i NRGi's showroom som en teaser, mens der arbejdes på opgaven!
NRGi fylder i 2015 hele 100 år - og det skal fejres! Året begynder med åbningen af deres nye showroom - koncept og design af By Catfish. Designduoen: Pia og Dalthor Rolschau Hansen, Art Director mDD og grafisk designer/Arkitekt stud.
NRGi's nye showroom skal understrege og signalere innovation. Showroom'et skal fortælle om NRGi som samarbejdspartner fra konkrete projekter til den store vision og mission. By Catfish har designet en modulserie af plancher, der kan bygges "tårne" og "møbler" med. Plancherne kan udskiftes og det var lige præcis "dynamik", der var stikordet i idéudviklingen på opgaven. Udstillingen skal kunne udskiftes og elementer tilføjes.
Lad væggene tale!!! NRGi's vision i stor typografi i på væggen stilfuldt tone i tone, naturligvis i deres logofarve. På modsatte væg ind mod kantinen er der i samme design udplukket ord, der beskriver NRGi. Udtrykket og 3D-effekten bliver ekstra tydelig i og med at farvevalget er holdt i præcis samme grå farve. For at få et renere udtryk på væggen i showroom er der ydermere fjernet stikkontakter og en dør - og den tilbageblivende dør har fået lavet skjult karm.
NRGi's logo som kæmpe siddemøbel placeret midt i deres atrium. Toppen er polstret skumhynde i en lækker uldstof.

You may also like

Back to Top